Menu Sluiten

Expert Airco Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Temperatuurregeling – Verwarming Professioneel Pand – Koeling Professioneel Pand – Verdelers Temperatuurregeling – Verdelers Verwarming Woning – 

Wenst u meer info over expert airco duffel kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Expert Airco Duffel

Airconditioning | Daikin | Verwarming | Ventileren | Installateurs Airco | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert airco duffel

profel expert dealer showroom referenties vacatures contact menu vrijblijvende offerte home pvc alu aluminium pvc hout rolluiken zonnewering vliegenramen zonnewering screens zonnetenten zonwering type screen screens maken je leven comfortabeler. Ze zijn lichtdoorlatend maar houden een groot deel van de zonnewarmte buitenshuis. Zo voorkom je oververhitting van je woning terwijl je zicht naar buiten toch behouden blijft expert airco duffel zijn vaak veelgevraagd Ontdek enkele goede redenen om te kiezen voor zonwering je geniet van een aangename binnentemperatuur zonwering dient in de eerste plaats om de zon buiten te houden. In de warme zomermaanden geniet je van een aangenaam binnenklimaat doordat de zonnestralen worden tegengehouden voor ze binnenvallen. Hierdoor heb je geen nood aan een dure en energieverslindende airconditioning. Je beschermt je interieur een voordeel waar je meestal niet bij stilstaat is dat je interieur langer meegaat Een beschouwing over expert airco duffel Zonwering blokkeert de schadelijke uvstralen die verkleuring veroorzaken. Voor.

.

Kennisbank over Expert airco duffel

.