Menu Sluiten

Koeltechnisch Bedrijf Waasland

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Airco installateur Hamme & Waasland

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken. De gedane ervaring bij verschillende aircoleveranciers Daikin, Hitachi en Hisene en de gedane ervaring bij verschillende installatiebedrijven zorgt ervoor dat wij in 2019 de sprong hebben gewaagd naar een zelfstandige onderneming. Onze droom: een gezonde KMO airco installateur Hamme.

Waar klanten terecht kunnen voor al hun vragen omtrent airco, warmtepompen, ventilatie en sanitaire installaties. Enkele vragen van onze klanten zijn: Kan airco ook verwarmen? Hoeveel kost een airconditioning op mijn kamer? Moet ik altijd een buitenunit hebben? Verkoop je ook mobiele airco? Hoeveel binnenunits kan je op één buitenunit aansluiten? En nog vele andere vragen.  

Samengevat zijn wij een airco installateur Hamme en het bredere Waasland die werkt met passie voor het vak. 

*Koeltechnisch erkenningsnummer LNE: ENREF/1806 / Persoonlijk erkenningsnummer LNE/ERK/OCKS/2019/001/I_I_44

92435919243591

De airconditioner of de airconditioner koelt of verwarmt de lucht in de ruimte. Het droogt en filtert ook de lucht. Samen zorgen ze voor een comfortabel binnenklimaat. Tegenwoordig is de airconditioning zo zuinig dat het een alternatief is voor de centrale verwarming. Airconditioning, luchtbehandeling of luchtregeling is luchtregeling in afgesloten ruimten zoals een gebouw, auto of trein. Andere namen zijn onder andere airco, airco, airconditioning en comfortkoeling. In het geval van apparatuur of installaties voor bedrijven of grote gebouwen worden de termen airconditioning, airconditioner of airconditioning gebruikt. Er zijn verschillende soorten airconditioners. Het meest voorkomende type airconditioner is de twee-componenten airconditioner. Buiten de gevel is er een aparte unit waarin .

More info

tags: Airco Hamme – Airco Waasland – Airco Installateur – Airco Installeren – Airconditioning Hamme – 

Wenst u meer info over koeltechnisch bedrijf waasland kijk dan vlug op https://lec-energysolutions.be/ | Koeltechnisch Bedrijf Waasland

Zonnepanelen | Verwarming | Desinfectie | Waterpompen | Airconditioning | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Koeltechnisch bedrijf waasland

contact historiek referenties home devis deservis devinoxs devis lokeren devis group is n van de grootste hvac installatiebedrijven in belgi die behoren tot de groep spie belgium. Met vier bedrijven en vakbekwame werknemers is de groep actief in de industrile commercile publieke n particuliere sector koeltechnisch bedrijf waasland raming aanvragen Devis group maakt werk van het klimaat met een installatie van devis verkleint u niet alleen de ecologische voetafdruk met het oog op morgen maar zorgt u ook voor een klimaat waarin mensen zich prettig voelen bekijk ons aanbod van koeltechnisch bedrijf waasland Hoog rendement lage energie devis group biedt oplossingen voor lageenergie verwarming ventilatie en koelinstallaties die een hoog rendement koppelen aan een laag energieverbruik. Duurzame klimaattechnologie met ruim jaar ervaring in het realiseren van lageenergie verwarming ventilatie en koelinstallaties evolueert devis mee met de eisen die thans worden gesteld op het gebied van bouwfysica klimaattechnologie en constructies. Hierdoor realiseert devis duurzame installaties die garant staan.

.

Toelichting over Koeltechnisch bedrijf waasland

.