Menu Sluiten

Koeltechnische Opstart

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Duidelijke en betaalbare zelfbouw

1 gecertifieerde partner voor jouw totale bouwproject

Swipe Zelfbouw te Lokeren is een gecertificeerde partner waarbij je zonder zorgen terechtkunt voor een compleet doe-het-zelf bouwpakket voor jouw totale bouwproject. Jij en jouw project staan centraal bij ons en we zoeken steeds naar de beste oplossing of het juiste doe-het-zelf-bouwpakket, zodat je efficiënt aan de slag gaat.

Ontdek wat Swipe voor u kan betekenen

Gebruik ons doe-het-zelf bouwpakket voor jouw project

Ga je (ver)bouwen en ben je van plan om zo veel mogelijk zelf te doen? Dan spaar je heel wat geld uit. Bovendien is het met het complete en duidelijke doe-het-zelf bouwpakket van Swipe Zelfbouw uit Lokeren eenvoudig om zelf heel wat klussen uit te voeren in jouw woning. Heb je toch nood aan advies op maat of krijg je graag professionele ondersteuning? Dan staat ons ervaren team te allen tijde voor je klaar!

Ontdek wat wij jou allemaal te bieden hebben

Heb je interesse in een doe-het-zelf bouwpakket waarmee je aan de slag kunt gaan in jouw woning? Of krijg je graag meer informatie over het plaatsen van domotica of over het isoleren met glaswol? Wij staan steeds voor je klaar en beschikken over de juiste attesten en certificaten zodat jouw project goed verloopt! Ontdek dus snel wat wij jou allemaal te bieden hebben.

More info

tags: Airconditioning – Airco Zelfbouwpakket – Lucht Warmtepomp – Mono Split Airco – Multi Split Airco – 

Wenst u meer info over koeltechnische opstart kijk dan vlug op https://swipezelfbouw.be | Koeltechnische Opstart

Isolatie | Electriciteit | Laadpalen | Sanitair | Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Koeltechnische opstart

overslaan en naar de inhoud gaan activiteiten service b medical van driessche middle vacatures downloads contact home nl fr een carrire in koeltechniek kom ons team versterken kom werken bij een koeltechnisch bedrijf dat hun klanten maatwerk in koeltechniek biedt met een topservicevanuit lokeren en geel. Spontaan solliciteren zit er niets tussen de openstaande vacatures maar spreekt ons bedrijf je wel aan stuur dan je motivatiebrief en cv en je hoort snel van ons koeltechnische opstart prijs aanvragen Spontaan solliciteren koeltechnieker montage wat houdt de functie in als koeltechnieker montage ben je binnen een bepaalde regio afhankelijk van jouw woonplaats samen met jouw collega s verantwoordelijk voor afhankelijk van uw ervaring en kennis zal u ondersteunen of zelfstandig monteren opstarten.

menu over ons activiteiten realisaties contact vacature nl fr vacature monteur als monteur sta je vooral in voor het installeren van koeltechnische en of warmtepomp installaties. Eveneens voer je herstellingen en of onderhoudswerken uit aan bestaande installaties. Je voornaamste technische vaardigheden zijn goede kennis koeltechnische installaties installaties in bedrijf stellen afregelen en verbeteren fouten in installaties opsporen en herstellen door analyse van de fouten acties ondernemen om deze te vermijden de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren het volledig onderhoud van een koelinrichting uitvoeren opstart van koeltechnische installaties vacumeren vullen afregeling kennis van elektrische aansluiti.

Data over Koeltechnische opstart

infogeertbraeckman.be home services veelgestelde vragen contacteer ons jobs jobs home raquo jobs service koeltechniekerm v waar kom je terecht braeckman geert bvba is een bedrijf actief in studie verkoop installatie en service van centrale verwarming zonneenergie warmtepompen en sanitaire installaties voor particulieren en bedrijven. Om onze service te versterken zijn wij op zoek naar een koeltechnieker. Wat wordt van jou verwacht je werkt meestal zelfstandig en staat in voor onderhoud herstellingen en interventies op warmtepompen en airco installaties. Soms werk je ook in teamverband voor het opstarten van nieuwe installaties samen met de montageploeg. Je bent klantvriendelijk en communicatief. Gezocht profiel je beschikt over een diploma koeltechnieken of bent gelijkgesteld door opgebouwde relevante ervaring in de koeltechnische sector. Je beschikt over een attest koeltechnieken. Je hebt een goede kennis van elektriciteit Wat betekent koeltechnische opstart Jekan zowel zelfstandig als in team werken. Je levert correct veiligheidsbewust en degelijk werf af..